Ook demonstratrice worden?Demonstratrice kun je heel gemakkelijk worden bij Stampin' Up! Je mag dan een startpakket samenstellen met jouw favoriete artikelen; € 175,- aan artikelen en je betaalt maar € 129,-. Dat is toch een leuk voordeel van € 46,-. Daar kun je nog een hele leuke stempelset van uitkiezen of inkt met bijpassend papier bijvoorbeeld. 

Er zitten alleen maar voordelen aan. Je kunt het gewoon uitproberen. Je krijgt 20% korting op je aankopen en ze vragen je om in een kwartaal voor €300,- te bestellen. Je hebt een half jaar de tijd om te kijken of het wat voor je is en als je denkt nee dit is niets voor mij, dan meld je je weer af. Dus als je die € 300,- niet haalt dan wordt je automatisch uitgeschreven dus niets te verliezen. Er zit geen addertje onder het gras je blijft nergens aan vast zitten.

Je krijgt vanuit het team ook veel hulp als je vragen hebt als je bijvoorbeeld een eigen business wilt opzetten met Stampin' Up! of welke vragen dan ook.

Wil je meer weten hierover mail me je vragen dan.

Of lees deze site: https://www.stampinup.com/nl-nl

De site is in het Engels dus als je vragen hebt over bepaalde zaken neem dan gewoon even contact met mij op!

Groetjes Monique
Uithoorn
destempelhoek@gmail.com
0613119782Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Everything is Rosy

Ik ben zo verliefd op deze set. De kleuren maar ook de bloemen in de stempelset. Deze kaartjes zijn gemaakt met het patroonpapier dat bij ...