Gratis Catalogus aanvragenEr zijn een aantal Catalogi van Stampin' Up! per jaar. 

Je kunt ze gratis online bekijken met onderstaande links:

Jaarcatalogus (loopt van juni 2019 tot juni 2020)

Najaarscatalogus en Kerst (loopt nog tot 2 januari 2020 dus als je hieruit wilt bestellen is het handig om dat zo snel mogelijk te doen.

De Mini Catalogus is net uit! Dit gaat altijd gecombineerd met extra actie zoals Sale-A-Bration die loopt van 3 januari tot en met 31 maart. Deze is nu actief en bij elke bestelling van € 60,- mag je een extra product kiezen uit deze catalogus die je dan gratis bij je bestelling meegeleverd krijgt. 
In deze catalogus staat ook een leuke instapactie als je ook demonstratrice wilt worden. Lees meer over deze actie op deze pagina Ook Demonstratrice worden? 


Als je bij mij voor minimaal € 50,- besteld dan krijg je automatisch een gratis catalogus toegestuurd.

Ik biedt de catalogus gratis aan maar wel aan mensen die van plan zijn om materialen te kopen. Ik moet er namelijk zelf ook gewoon voor betalen.

Wil je een catalogus ontvangen klik dan op DEZE KNOP en zet in je bericht welke catalogus je wilt ontvangen. Je kunt de knop ook gebruiken om je bestelling door te geven.

Groetjes Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sale-A-Bration update nieuwe producten!

In deze bijzondere omstandigheden hebben we nog wat leuke afleiding voor alle creatieve mensen.  De Sale-A-Bration periode loopt op het ei...