Workshop Agenda
Workshops boeken

Woon je in Uithoorn of omgeving dan kun je bij mij thuis een workshop volgen of je kunt een workshop bij je thuis inplannen met mij. 
Dit is momenteel mogelijk op zaterdag en zondag maar binnenkort ook op andere dagen. Er staan geen data bij die vullen we in overleg met elkaar in.

Deze workshops zijn op zaterdag of zondag en er zijn 4 plekken van 13.30 uur tot 16.00 uur. Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte kaarten. De kosten hiervoor zijn € 15,- per persoon en je kunt gebruik maken van mijn stempels, papier, inkt en alle toebehoren voor de kaarten. Soms bied ik ook extra producten aan die bijbesteld kunnen worden van tevoren zodat U zelf een stempelset heeft van het thema. 
Geef je snel op want vol=vol.

Bij meer interesse kan ik nog een extra workshop inplannen.


De volgende workshops zijn momenteel beschikbaar:

- Workshop Honey Bee

Tijdens deze workshop gaan we 3 kaartjes maken met de Honey Bee Stempelset en Stansjes.
- Werken met Embossingpoeder.


We werken met alle materialen van Stampin' Up! en er kunnen na de workshop ook materialen bij mij worden besteld die gebruikt zijn.
Binnenkort komen er nog meer workshops op de website maar als je zelf een verzoek hebt hoor ik het ook graag.

Heb je meer dan 4 mensen die een workshop willen volgen dan kan ik ook op locatie komen met de spullen. We spreken dan af wat de wensen zijn en dan ga ik dat uitwerken.

Deze workshops zullen in het weekend gegeven worden op zaterdag of zondag middag. Als je minimaal 6 personen bij elkaar kunt krijgen dan kom ik met de benodigde materialen bij je langs als je in mijn regio woont. Ik woon in Uithoorn in het uiterste puntje van Noord Holland en op de grens van Utrecht. Ik kan bij mij thuis maximaal 4 personen workshops geven.


Wil je je opgeven voor een van de workshops of wil je een verzoek doen voor een bepaald thema? Mail me dan, we komen er vast wel uit! Heb je een vraag stel die dan ook gewoon!

Wil je hier meer over weten stuur me dan even een berichtje dan kijken we wat er mogelijk is en kunnen we een afspraak inplannen. 


Groetjes Monique Bos

Uithoorn
destempelhoek@gmail.com
0613119782

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Sale-A-Bration is nog volop op gang bij SU en vandaag wil ik er even eentje onder de aandacht brengen, de Card Kit. Als je een bestel...