Even voorstellen

Mag ik mijzelf even voorstellen?Ik ben Monique Bos en ik maak als sinds 1999 kaarten. Het is ooit begonnen met 3d kaarten en uiteindelijk heb ik heeeeel veel technieken geprobeerd voordat ik bij het stempelen uitkwam. 

Ik ben een aantal jaren demonstratrice geweest bij een Hobbywinkel in Hoorn (NH) en vond het al ontzettend leuk om de mensen te laten zien wat je allemaal kunt maken met diverse materialen.

Ik heb mezelf nieuwe dingen aangeleerd en heb diverse workshops gevolgd om meer bij te leren. En uiteindelijk ben ik via een knutselvriendin in aanraking gekomen met het stempelen. Dit leek me zo ingewikkeld allemaal maar eigenlijk viel het best mee.

Ik kwam het stempelmerk Stampin'Up! tegen en vond dat eigenlijk wel een heel prettige combinatie. De stempelsets zijn erg mooi en alle andere artikelen zijn helemaal op kleur op elkaar afgestemd en dat maakt het voor mij een stuk makkelijker om een kaartje met de materialen te maken. Ik ben nogal kritisch op mijn eigen creaties en was hiervoor niet altijd tevreden over de kleuren van de inkt en papier etc bij elkaar en was dus vaak lang op zoek naar de juiste materialen. 

Nu heb ik daar geen problemen meer mee en ben ik lekker naast mijn fulltime werk bezig met wat ik leuk vindt! En dat is kaarten maken, maar ik ben nu ook bezig om wat leuke kado verpakkingen te maken. Dit kun je mooi afstemmen op de persoon waar je het voor maakt.

Het is al weer een heel lang verhaal geworden maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik graag mijn enthousiasme voor het creatief bezig zijn wil delen met iedereen. En het liefst ook andere mensen laten zien dat IEDEREEN kan stempelen. Echt probeer het eens.

Nou ik ga weer verder met een ontzettend leuk project waar ik mee bezig ben.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten mail me gerust, ik antwoord altijd!

Groetjes Monique Bos, De Stempelhoek uit Uithoorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Team Inky Bizz JDSC challenge nummer 12

Dag nummer 17 van de Team Inky Bizz JDSC. Goed begin van 2019 om zoveel mogelijk mooie creaties te laten zien en om inspiratie over te br...