Iedereen kan kaarten maken!
Jazeker en het is eigenlijk zo ontzettend leuk om iemand voor zijn of haar verjaardag een kaart te sturen. Of een leuke zelfgemaakte kerstkaart bijvoorbeeld.

Weet je niet hoe te beginnen? Ik help je wel op weg.

Tegenwoordig worden er bijna geen kaarten meer gestuurd en dat vind ik zooooo ontzettend jammer. Ik heb op dit moment zelf een familielid die het heel erg moeilijk heeft en ze krijgt nu kaartjes van mensen en ik zie gewoon hoe ze ervan opfleurt elke keer als ze weer een kaartje krijgt.

Ik maak al 20 jaar kaarten en ben ook demonstratrice geweest in een hobbywinkel voor een aantal jaren. Daar mocht ik aan mensen uitleggen hoe ze kaarten zelf kunnen maken en daar werden mensen heel enthousiast van.

Inmiddels werk ik op dit moment fulltime maar in mijn vrije tijd ben ik nog steeds lekker creatief bezig en ik wil toch nog graag andere mensen daar ook enthousiast voor maken. Ook met weinig tijd kun je hele leuke dingen zelf maken voor mensen en ze vinden het zo leuk om te ontvangen!!

Wil je hier meer over weten?

Stuur me dan een mail en stel je vragen, ik kan je op weg helpen om dit ook te gaan doen.

Groetjes Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...