Ook demonstratrice worden?
Demonstratrice kun je heel gemakkelijk worden bij Stampin' Up! Je mag dan een startpakket samenstellen met jouw favoriete artikelen; € 175,- aan artikelen en je betaalt maar € 129,-. Dat is toch een leuk voordeel van € 46,-. Daar kun je nog een hele leuke stempelset van uitkiezen of inkt met bijpassend papier bijvoorbeeld. 

Er zitten alleen maar voordelen aan. Je kunt het gewoon uitproberen. Je krijgt 20% korting op je aankopen en ze vragen je om in een kwartaal voor €300,- te bestellen. Je hebt een half jaar de tijd om te kijken of het wat voor je is en als je denkt nee dit is niets voor mij, dan meld je je weer af. Dus als je die € 300,- niet haalt dan wordt je automatisch uitgeschreven dus niets te verliezen. Er zit geen addertje onder het gras je blijft nergens aan vast zitten. En je kunt gewoon bij mij je Stampin' Up! spullen blijven bestellen alleen dan zonder de korting.

Je krijgt vanuit het team ook veel hulp als je vragen hebt als je bijvoorbeeld een eigen business wilt opzetten met Stampin' Up! of welke vragen dan ook.

Het leuke van Stampin' Up! is dat het niet alleen gaat om de stempels inkt en het papier etc, maar je krijgt er een heleboel contacten bij.  Wij hebben een heel leuk team en daar is altijd nog plek voor nieuwe demonstratrices bij. We helpen elkaar, geven elkaar tips en delen onze inspiratie. En via Facebook zijn er ook groepen waar je lid van kunt worden waar je nog meer informatie krijgt. 

Wil je meer weten hierover mail me je vragen dan.

Of lees deze site: https://www.stampinup.com/nl-nl

De site is in het Engels dus als je vragen hebt over bepaalde zaken neem dan gewoon even contact met mij op!

Groetjes Monique Bos
De Stempelhoek
Flevomeer 20
1423 EN Uithoorn
www.destempelhoek.nl
destempelhoek@gmail.com
Instagram:destempelhoek
Pinterest:destempelhoek
Tel 0613119782Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...