Workshop boeken?

Lijkt het je leuk om een keer een workshop te boeken? Ik woon zelf in Uithoorn en geef Workshops aan groepen van minimaal 6 mensen, hier in de omgeving. Ik kom dan bij 1 van jullie thuis. De gastvrouw zorgt dan voor het aantal deelnemers, een ruime tafel en wat te drinken en wat lekkers.
Ik zal dan alle materialen meenemen die nodig zijn om een aantal leuke projecten te maken. Mocht het niet in de buurt van Uithoorn zijn dan reken ik wel reiskosten voor het komen.

Er zijn meerdere soorten workshops te boeken.

Heb je nog niet veel ervaring met stempelen of wel eens een keertje gedaan? Dan hebben we de Workshops voor de starter.
Daarin leer ik je met papier inkt en stempels een hele makkelijke kaart te maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere gelegenheid. Dat noemen we de zogenaamde Simpele kaarten. Simpel om te maken maar ze zien er juist chique uit.

Thema's die beschikbaar zijn:
Dit zijn willekeurige voorbeelden en er kan een thema gekozen worden. Alle deelnemers van de workshop gaan dezelfde projecten maken. Totaal 3 stuks.

  • Vlinders
  • Verjaardagen
  • Bloemen
  • Dieren
  • Ander thema in overleg
Heb je al ervaring met stempelen en wil je met meer producten gaan werken zoals stansen (hiervoor heb je een machine nodig waar je de vormen mee uitstanst) of ponsen (hiermee pons je een figuur direct uit het papier zonder stansmachine) of wil je een bepaalde techniek leren zoals werken met embossingpoeder of iets dergelijks dan zoeken we samen een leuke techniek uit die ik jullie kan leren. Deze Workshop is voor een gevorderde groep.

Dus alles gaat in overleg en het moet ook passen bij de groep mensen die gaan komen. 

We maken dan een aantal projecten en daarna is er de mogelijkheid om eventueel wat materialen aan te schaffen. 
De gastvrouw krijgt altijd een leuk zelfgemaakt cadeautje van mij en als er voor € 200,- of meer besteld wordt door alle aanwezigen krijgt de gastvrouw extra producten uit te kiezen van 10% over de totale omzet. 
Mogelijk worden er nog nieuwe workshops afgesproken bij een andere gastvrouw waar we weer kunnen kijken welke andere technieken er die keer gedaan kunnen worden.

Kortom er wordt een Workshop op maat gemaakt.
En af en toe zal ik zelf een thema bedenken en laten zien hier op mijn blog.

Heb je hier vragen over laat het me dan weten. Vragen mag altijd!

En er is ook een mogelijkheid om zelf de spullen te kopen met 20% korting. Zie alles hierover op deze pagina.

Groetjes Monique Bos, De stempelhoek, Uithoorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Team Inky Bizz JDSC challenge nummer 12

Dag nummer 17 van de Team Inky Bizz JDSC. Goed begin van 2019 om zoveel mogelijk mooie creaties te laten zien en om inspiratie over te br...