Demonstrator worden?

Wil je zelf ook met 20% korting de materialen van Stampin'Up! bestellen? Dan kun je nu met een onwijze gave actie instappen.

Voordelen:

  1. Je kunt 3 maanden lang bestellen en je krijgt 20% korting.
  2. Je kunt na de 3 maanden als je het niets vindt gewoon weer afmelden en dan heb je toch mooi 3 maanden korting gehad. ( Je kunt daarna gewoon weer bij mij bestellen maar dan zonder korting.)
  3. Je mag voor € 230,- aan spullen uitzoeken uit de catalogus en je betaalt maar € 129,- ervoor. 
  4. Je mag voor € 230,- aan spullen uitzoeken uit de catalogus en kiest de Craft & Carry Tote erbij en betaalt dan € 160,- ervoor. De tas kost los € 61,- en dan heb je hem voor € 41,- en er kan veel in!!! Wil je hier meer over weten stuur me dan een bericht. Als je instapt hoef je geen workshops te gaan geven als je dat niet wilt. Ik ben zelf begonnen met mijn eigen hobbymaterialen kopen en als je daarvoor instapt is dat prima, je bent niets verplicht om meer te doen. Dat kan wel en als je daar meer over wilt weten stuur me dan een bericht dan leg ik het je uit.

Er zit geen addertje onder het gras. Als jij na 3 maanden besluit om zelf geen demonstrator te blijven kun je je gewoon afmelden. Dus wat heb je te verliezen? Eigenlijk niets, je wint er mee dat je extra kortingen hebt gekregen en hele leuke materialen hebt en daar lekker mee aan de slag kunt gaan.
Als je wel langer wilt blijven dan 3 maanden dan help ik je met alles wat je wilt weten en zal je op weg helpen met het bestellen etc. Ik ben nu sinds juli 2018 ingestapt en niet van plan om te stoppen. Het is veel te leuk!

Stampin'Up! heeft papier, inkt, stempelpennen en nog meer producten die qua kleuren precies op elkaar zijn afgestemd. Dit maakt het voor mij een stuk makkelijker om kaartjes te maken. Vroeger was ik op zoek naar de juiste kleur bijpassende inkt of papier aan het zoeken en had ik het niet en dan legde ik wel eens een kaartje aan de kant omdat ik niet goed wist hoe nu verder te gaan. En sinds ik deze materialen gebruik werkt dat allemaal veel fijner.

En wat voor mij ook zo fijn is is dat ik naast mijn fulltime baan op deze manier aan mijn ontspanning kom en met de andere leden van ons team weer inspiratie opdoe. Het is gewoon een hele leuke hobby!

Nou kom maar op met je vragen en wie weet mag ik jou aan mijn team toevoegen en al het plezier met je delen om met deze prachtige materialen aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Team Inky Bizz JDSC challenge nummer 12

Dag nummer 17 van de Team Inky Bizz JDSC. Goed begin van 2019 om zoveel mogelijk mooie creaties te laten zien en om inspiratie over te br...