Kennismaken met Stampin'Up!?

Wil je ook graag kennismaken met de producten van Stampin'Up!?

Dat kan via mij, ik ben verkooppunt in Uithoorn en je kunt mij alles vragen over de gebruikte producten. Je kunt uiteraard ook zelf rondkijken in mijn winkel en zelf spulletjes bij elkaar zoeken.

Iedereen kan stempelen! Het is echt heel makkelijk met papier, inkt en stempels kun je hele mooie persoonlijke kaarten of leuke kadootjes maken.

Ik laat veel van deze projecten zien op mijn blog of mijn Stempelhoek Facebookpagina.

Je kunt een keer een party boeken waarin we een klein projectje gaan maken met de materialen en waarin ik uitleg geef over de diverse soorten stempels die er bestaan en over de inkten en het papier en de overige producten. De kosten voor de party zijn € 5,- per persoon.

Je kunt een keer een workshop bij je thuis boeken geven waarbij je minimaal 6 personen uitnodigt om kennis te maken met de producten en 3 kaartjes/projectjes maakt. De kosten voor de workshop zijn € 15,- per persoon.

De gastvrouw kan als er bestellingen uit deze workshop voort komen extra producten verdienen. Bij besteding van € 200,- of meer tijdens de workshop krijgt de gastvrouw 10% extra te besteden over het totaalbedrag van de omzet tijdens de workshop.

Wil je meer weten over de soorten workshops? Klik dan hier.

Op dit moment ben ik bezig met een dagelijkse challenge van ons team Inky Bizz. Ik heb een lijst gehad met 31 verschillende opdrachten en elke dag kies ik er eentje uit die lijst. Ik heb ze allemaal laten zien op mijn persoonlijke facebook pagina.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn: 
Gebruik restjes papier op je kaart
Vlinders en roodtinten
Gebruik 3 of meer soorten blauw
Gebruik 2 soorten lint

Mocht je nog meer vragen hebben stel ze gewoon en ik antwoord hierop en geef je adviezen als je dat wilt. 

Groetjes Monique Bos, De Stempelhoek, Uithoorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Team Inky Bizz JDSC challenge nummer 12

Dag nummer 17 van de Team Inky Bizz JDSC. Goed begin van 2019 om zoveel mogelijk mooie creaties te laten zien en om inspiratie over te br...