Snowflake Showcase Let it snow

LET IT SNOW


In November is er een mooie combinatie set die wij in het zonnetje willen zetten. Het zijn 2 stempelsets en 1 set met metalen thinlits waarmee je vormpjes uit papier kunt stansen. Deze set is alleen in NOVEMBER 2018 te krijgen maar het leuke is dat je er het hele jaar kaarten mee kunt maken, een tijdloze en zeer bruikbare set!!

Ik heb gekozen voor de set Happiness Surrounds. Hier kun je heel veel mee doen en combineren. Het hele jaar door.
Deze kaartjes zijn ideaal voor  beginnende stempelaars!

De basis voor het kaartje is een strook van 20 bij 10 cm van Whisper White papier. Dit vouw je dubbel zodat je een kaartje hebt van 10 bij 10 cm. 
Ik ben begonnen met de grote ster en heb hem willekeurig op het papier gestempeld. Dit is het leukst als je dat niet allemaal op een rijtje doet en ook over de randjes heen (zorg er wel voor dat je er een blaadje onder hebt liggen). Deze heb ik gestempeld met de kleur Balmy Blue. 


Als 2e stap heb ik de kleinere ster genomen met de kleur Pool Party. Hou nog wat witte ruimte over. Je kunt het redelijk vol stempelen of juist niet vol, dat is het leuke hiervan dat mag je helemaal zelf kiezen.


Als laatste heb ik het kleinste sterretje met Pacific Point gestempeld. Dit doe je op wat lege plekken maar mag ook over de andere lichtere stempels heen.

Ik heb een strookje van 10 cm bij 3 cm gesneden van Pacific Point en daarop heb ik met Whisper White inkt het woord Joy gestempeld en een leuk klein stempeltje uit de set met sterretjes en stippen erop.

Ik was zo lekker bezig dat ik uiteindelijk in korte tijd 6 kaartjes heb gemaakt. Ik kon er nog wel meer maken.

Ik heb in de binnenkant van de kaart ook gebruik gemaakt van het stempeltje  met sterren en stippen en heb daar een leuk randje gemaakt ter decoratie.

En om het helemaal af te maken kun je ook je envelop nog met het stempeltje decoreren.


Gebruikte materialen:
Stempels: Snow is Glistening
Inkt: Pool Party, Balmy Blue, Pacific Point, Whisper White
Papier: Whisper White, Pacific Point
Diversen: Tombow Mono Liquid Glue
Heb je vragen over mijn blogpost, wil je zelf ook aan de slag of heb je advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik help je verder.

Zeker als je net begint met stempelen dan zie je vaak door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel producten zijn. Ik kan je daarmee op weg helpen.1 opmerking:

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...