Mini Blog Hop Team Inky Bizz Ariana's keuze Wat een prachtige bloemenWat leuk dat je komt kijken bij onze Mini Blog-Hop met Ariana's keuze is dit het thema BLOEMEN geworden!

Elke maand kiest 1 van onze teamleden een onderwerp. We gaan dan allemaal aan de slag met dit thema en laten deze creaties via onze bloggen zien.

Je bent hier waarschijnlijk gekomen via het blog van Ariana.

Dit is mijn kaartje voor deze keer:
Ik heb vandaag gebruik gemaakt van 1 van mijn favoriete sets.
Deze kun je voor diverse gelegenheden gebruiken en ook op verschillende manieren.
Ik heb bij deze set gekozen voor de Nederlandse versie maar de set is er ook in het Engels. De Nederlandse set heet In de bloemetjes zetten.
Dit is de set met stempels en daarbij kun je ook de thinlits stansjes bestellen om de vormen mee uit te stansen. De set heeft veel mooie afbeeldingen waar je ook zelf achtergrondjes mee kunt maken en een aantal hele leuke bruikbare Nederlandse teksten.

Ik ben begonnen met een frisse gele basiskaart. Op die kaart heb ik met het kleine bloemetje langs de randen van de kaart met dezelfde kleur inkt als de kaart her en der wat bloemetjes gestempeld. Lekker half over de rand en het bloemetje steeds draaien dat ze niet steeds op een rijtje staan.
Daarna heb ik op wit papier in beide hoeken de bloemen en blaadjes stempel afgedrukt, beetje tegen de rand of zelfs over de rand. Ik heb de bloemen en blaadjes met paint daubers ingekleurd door te tamponeren. Dit hoeft allemaal niet zo netjes, is juist wel leuk als de kleuren er wat buiten gaan. Ik heb daarvoor gebruikt geel, roze, oranje en lichtgroen. Daarna heb ik de randjes van het witte papier ook weer met paint daubers oranje gemaakt zodat het wat meer afsteekt bij de gele basiskaart.
Ik heb daarna mijn tekst gestempeld met zwarte inkt en een lintje over de overige open witte ruimte gespannen en aan de achterkant van de witte oplegkaart vastgezet met een plakbandje. Daarna heb ik dat geheel met Stampin' Dimensions verhoogt op de kaart geplakt zodat je een beetje diepte krijgt.
En als finishing touch nog 2 strass steentjes erop.
Ik wordt hier helemaal vrolijk van!

Mijn collega's van Team Inky Bizz hebben ook weer hun best gedaan op dit thema. Neem je ook een kijkje bij ze? De volgende is Annette


Monique (hier ben je nu)

Gebruikte materialen:
Stempelset: In de bloemetjes zetten (Engelse set heet Petal Palette)
Cardstock: Pineapple Punch, Whisper Whit
Inkt: Pineapple Punch, Melon Mambo, Lemon Lime Twist, Mango Melody en Stazon Jet Black
Lint: Sheer Ribbon Old Olive
Strass steentjes: Glitter Enamel Dots
Overigen: Stampin; Dimensionals, Paint Daubers
Wil je meer weten over stempelen in het algemeen of over 1 van mijn kaarten stuur me dan een mail op destempelhoek@gmail.com

Groetjes Monique

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijk en kleurig kaartje heb je gemaakt.En deze stempelset is leuk hè ik heb hem ook.gr Anke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een frisse kaart heb je gemaakt en leuk dat je er ook uitleg bij geeft. Het inkleuren met Daubers is altijd leuk he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie set is dit toch. Vind dat je er een prachtige kaart mee hebt gemaakt. Liefs Ariana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elegant design Monique. I like the diagonal ribbon to add detail. Zoe x

  BeantwoordenVerwijderen

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...