Daar komt de bruid....

Dit is een speciale bloghop van Team Inky Bizz: Trouwen. Wij zullen deze keer kaarten of projecten laten zien die met Trouwen te maken hebben. 1 van de dames van het team is net getrouwd en dat is de aanleiding van dit thema. Nemen jullie ook een kijkje bij mijn Teamleden? Hier kun je weer inspiratie opdoen om zelf aan de gang te gaan. 


Dit eenvoudige trouwkaartje is helemaal mijn smaak. Ik heb een kaart gemaakt van Lemon Lime Twist Cardstock met de vouw bovenaan. Daarop heb ik met dezelfde kleur inkt een achtergrondje gemaakt. Doordat je dezelfde kleur gebruikt is het een hele lichte achtergrond en niet overheersend aanwezig.

Daarna heb ik een bloemenachtergrondje uitgezocht van Design papier en daarop heb ik met zwarte inkt de afbeelding van de bruid gestempeld. In haar haar heb ik mooie pareltjes geplakt en ik heb een strikje gemaakt van ongeveer dezelfde kleur als het papier waar ik het Design papier op heb geplakt. Het is wat speelser geworden doordat ik het schuin op de groene kaart heb geplakt. Ik heb dit gedeelte hoger opgeplakt met Dimensionals.

Mijn collega's van Team Inky Bizz hebben allemaal een bijdrage gemaakt met het thema trouwen.

Je bent hier waarschijnlijk via de site van Yolande Greve-Nijssen op mijn site terecht gekomen of direct op mijn site aangekomen.
De volgende op de lijst is Jacqueline Bobeldijk-Schilder.Materialen die ik heb gebruikt:
Stempelsets: Wonderful Moments, Eclectic Expressions
Cardstock: Lemon Lime Twist, Calypso Coral
Design Papier: Petal Promenade Designer Papier Series
Lint: Grapefruit Grove 
Parels: Jewels Basic Pearls
Diversen: Multipurpose Liquid Glue, Stampin' Dimensionals

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart! Leuk idee om dat dsp te gebruiken om de bruid in te stempelen, en ik vind je kleurtjes heel origineel bij elkaar.
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje.En wat apart om dat bruidje er zo in te stempelen.En wat een aparte kleurencombinatie heb je gebruikt.
  Gr Anke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een mooie stempelset he? Ik vond de details in je stempelwerk erg leuk! Dat brengt er altijd net wat meer leven in! Heel erg leuk dat je hebt meegedaan aan de bloghop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een gave set gebruikt voor je kaartje en dan ook nog in combinatie met dit prachtige DSP. Ik had zelf niet het kleur groen erbij bedacht, maar vind het nu bij het zien juist een super combinatie.
  Geeft mij weer inspiratie om misschien toch wat meer te durven met bepaalde kleurcombinaties

  BeantwoordenVerwijderen

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...