Colour your Season

Dit is de complete set met heel veel stempels en framelets om uit te stansen.
Deze set met framelits kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld de bloemen uit te stansen of kleine blaadjes toe te voegen aan je kaart (zie mijn kaart hieronder).


Deze set is een tijdelijke actie!

Deze set bestaat uit een aantal mooie stempels met bloemen en  blaadjes maar ook zijn er thinlits te koop waarmee je de figuurtjes na het stempelen uit kunt stansen. En om het compleet af te maken is er ook een set van 10 watercolor potloden te krijgen waar je de stempels mooi mee kunt inkleuren. Je moet dan wel je stempel op watercolor papier gebruiken om dat mooie effect te krijgen.

Alleen verkrijgbaar in de maand Augustus.
Maar let op: Als je in de maand Augustus een bestelling doet van € 60,- of een veelvoud daarvan dan krijg je een coupon via de mail voor € 6,- korting in September.


En in September komt de nieuw najaarscatalogus uit met allerlei leuke nieuwe sets, wij hebben alvast een kijkje mogen nemen en ik heb al weer wat leuks ontdekt hoor.

Ik zal de komende weken een aantal kaarten met deze set laten zien zodat je kunt zien hoe veelzijdig de set is.

Deze kaart heb ik er deze week mee gemaakt.
De achtergrond is een embossing mal met mooie lijntjes. Ik heb de bloemenstempel op Whisper White papier gestempeld en daarna met de grootste stans uitgesneden hier zit standaard een soort gestikt randje in. Daarna heb ik hem op Old Olive Cardstok geplakt en nog met een klein randje uitgeknipt. Daarna de bloemen met stempelinkt en sponge daubers ingekleurd.Dit heb ik verhoogd opgeplakt. Daarna blaadjes in Old Olive uitgestanst en opgeplakt tussen de basiskaart en de verhoging met wat lijm geplakt. Daarna de tekst I just miss you op een restje Whisper White geplakt en ook weer verhoogd opgeplakt.

De materialen die ik heb gebruikt:
Stempelset: Blended Season
Thinlits: Stitched Season
Cardstock: Whisper White en Old Olive
Inkt: Stazon Jet Black, Real Red en Old Olive
Achtergrond: Embossing Folder Simple Stripes
Diversen: Stampin' Dimensionals, Multi Liquid Glue

Mijn teamgenoten hebben ook hele mooie kaartjes gemaakt met dezelfde set, we hebben dit allemaal anders gedaan en dat is zo leuk dat we allemaal wat anders ermee hebben gemaakt, dus nog meer inspiratie met dezelfde set.


Wil je meer weten over deze set en hoe je die kunt bestellen? Neem dan even contact met mij op via de mail.

Hier nog een aantal mooie voorbeelden gemaakt met dezelfde set.
4 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje Monique leuk dat je nog mee kan doen hihihi
  Knuff Yolan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuke kaart Monique.En wat leuk dat je ook mee doet.Gezellige. Gr Anke

   Verwijderen
 2. Hihi we hebben dezelfde stempels en dies gebruikt, maar door het gebruik van andere kleuren ziet het er totaal anders uit. Leuk om te zien dat je met een zelfde stempel zoveel mogelijkheden hebt. En dan hebben we het nog geen eens over de andere stempels die in de set zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Monique! Dit is wel jouw ding he, die mooie bloemen en grote stempels. Leuk ook dat je beschrijft hoe je je kaart gemaakt hebt! En wat hebben we deze keer toevallig veel afwisseling in het kleuren laten zien...Met de Stampin'Blends, met Inkt, met de Watercolor Pencils en jij ook nog met de Daubers! Het kan allemaal. Top dat je meedoet Monique, en meteen met een mooi project!

  BeantwoordenVerwijderen

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...