Colour your Season deel 3 Kerst op komst

Dit is onze laatste kans om deze prachtige set met stempels, thinlits en aquarelpotloden nog even onder de aandacht te brengen. Deze set is nog een week te koop, daarna helaas niet meer.

Deze keer heb ik voor een kerstkaart gekozen. Ja kerst je leest het goed. Voor je het weet is het al weer zover. Ik wil dit jaar weer een heleboel verschillende kerstkaarten maken en dan moet je op tijd beginnen.


Ik ben begonnen met een Call me Clover groene basiskaart. Daarop heb ik met witte inkt Whisper White op de achtergrond de kerstklokken gestempeld.
Daarna heb ik een rode strook op maat gemaakt van Real Red Cardstock.
De randjes heb ik eerst met een black journaling pen gemaakt en daarna ben ik er met de witte chalk marker overheen gedaan omdat ik het te hard vond.
Ik heb de hulsttakken met Stazon inkt op een stukje Shimmery White papier gestempeld (hier zit al een prachtig mooi glimmertje in verwerkt) en daarna in gekleurd met Stamping Writers in verschillende kleuren. Ik  ben met de Auqa Painter nog even over de besjes en blaadjes en knopjes gegaan om ze het aquarel effect te geven.
Daarna met de paint dauber een randje langs het wit gemaakt met Call me Clover groene inkt. Deze heb ik verhoogd op de Real Red rode strook geplakt met Dimensionals.
En ik heb de tekst uit de set gebruikt Merry Christmas met Stazon direct op de kaart gestempeld.

Een vrij simpel kaartje waar je er met gemak een groot aantal van kunt maken in korte tijd.

Mijn collega's van Team Inky Bizz hebben ook weer mooie andere creaties gemaakt met deze set en ik wil je daarom uitnodigen om ook bij hen een kijkje te nemen.

Ik heb voor bovenstaande kaarten de volgende materialen gebruikt:

Stempelset: Blended Season
Thinlits: Stitched Season Framelits dies
Cardstock: Call me Clover , Shimmery White en Real Red
Stampin Writers: Garden Green, Crushed Curry, Real Red
Diversen: Paint Daubers, Black Journaling pen 0.5, Stampin Chalk Marker, Dimensionals, Aqua painter

2 opmerkingen:

  1. wat een leuk kaartje heb je gemaakt het lijkt net alsof je embossing poeder gebruikt heb voor die bel.
    Handig om te weten dat je dat kan doen met witte inkt.
    Gr Anke.

    BeantwoordenVerwijderen

Werken met de Stamparatus

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie gezond zijn. Ik blijf regelmatig filmpjes plaatsen met uitleg van bepaalde t...